Yritykset ja taloyhtiöt

Sähkölaitteet ja asennukset vaativat säännöllisestä huoltoa ja kunnossapitoa

Rentoudu, jätä kunnossapito meidän hoidettavaksi

Valovoiman kunnossapito ja huoltotiimi huolehtii yrityksen ja taloyhtiön kiinteistön järkevän hoidon tarpeista ja pienemissä sähkötöissä – varmasti, turvallisesti ja ennakoiden.

Kiinteistön järkevään hoitoon kuuluu olennaisena osana sähkö- ja tietojärjestelmien käytettävyyden ja toiminnallisuuden ylläpito. Asiantuntijamme auttavat säästämään huolta, energiaa, ympäristöä sekä osakkeenomistajien ja asukkaiden kukkaroa. Samalla saat tietoa missä elinkaaren vaiheessa sähkötekniset järjestelmät kiinteistössä ovat.

Palvelumme on yhtiön tai taloyhtiösi käytettävissä sovittuna kalenteripäivänä kerran, kasi tai kolme kertaa kuukaudessa – Kunnossapitopäivän aikana hoituu vaivattomasti sekä yhdessä sovitut yhtiön tai taloyhtiön työtehtävät sekä asukkaiden tilaamat omat työt.

Oma kunnossapito ja huoltotiimi on kannattava, edullinen ja vaivaton palvelu kaikenkokoisille ja -ikäisille yrityksille sekä taloyhtiöille.

Emme valitettavasti tarjoa tätä palveluita yksityistalouksille.

Pyydä tarjous kunnossapidosta!

Toimivasta suunnitelmasta turvalliseen asennukseen

Turvallisen ja toimivan kodin takana on huolellisesti tehty sähkösuunnittelu, joka on myös vaadittava rakennussuunnitelman osa.

Valovoima Electric Oy tarjoaa kilpailukykyiset pakettiratkaisut, jotka sisältävät tarvittaessa sähkösuunnitelman, sähköurakoinnin ja asennukset. Tilaamalla kaikki palvelut samasta paikasta varmistut siitä, että työ toteutetaan jouhevasti ja saumattomalla yhteistyöllä – puhumattakaan yhden kontaktin helppoudesta ja vaivattomasta yhteydenpidosta.

Kaikki lähtee kartoituskäynnistä, jonka jälkeen laaditaan suunnitelma. Ammattilainen määrittelee sähkösuunnitelmaan kaikki yksityiskohdat valokatkaisijoista ja sähköpistokkeista taustarakenteisiin.

Takaamme turvalliset ja toimivat suunnitelmat sekä asennukset, jotka vastaavat kohteen käyttötarkoitusta sekä asiakkaan toiveita ja tarpeita.

Johtoajatukset

Pyydä tarjous kunnossapidosta

Ota yhteyttä

uusi