Valaistusratkaisut

Laadukkaat energiaratkaisut

Valovoima Electric Oy perustettiin vuonna 2018 toimimaan energiatehokkaiden sähköratkaisujen toteuttajana ja toimittajana Suomessa sekä kansainvälisesti. Tänä päivänä Valovoima tarjoaa laadukkaita energiansäästö ratkaisuja, joiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat energiatehokkuus, helppo ohjattavuus, joustavuus, pitkä käyttöikä ja näiden myötä paras mahdollinen elinkaarikustannus.

Toimintatapa

Valovoima Electric Oy on Vantaalta käsin toimiva automaatio-, IT ja sähköalan yritys, joka palvelee yksityishenkilöitä, yrityksiä, taloyhtiöitä ja julkista sektoria tietenkään unohtamatta. Meille asiakaslähtöiset ratkaisut ja työn korkea laatu ovat asioita, joista emme halua koskaan tinkiä. Siksi annammekin kaikille töillemme aina vähintään kahden vuoden takuun.

Kauttamme saat kaiken tarvitsemasi asennuksista ja huoltotöistä aina isompien sähköurakoiden suunnitteluun ja toteutukseen. Myös monipuoliset kotiautomaatiot onnistuvat meiltä. Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi olemme sähköliike, joka toimii yleiseti myös alueilla: Uusimaa, Päijät-Häme, Kanta-Häme, Kymeenlaakso.

Toimivasta suunnitelmasta turvalliseen asennukseen

Turvallisen ja toimivan kodin takana on huolellisesti tehty sähkösuunnittelu, joka on myös vaadittava rakennussuunnitelman osa.

Valovoima Electric Oy tarjoaa kilpailukykyiset pakettiratkaisut, jotka sisältävät tarvittaessa sähkösuunnitelman, sähköurakoinnin ja asennukset. Tilaamalla kaikki palvelut samasta paikasta varmistut siitä, että työ toteutetaan jouhevasti ja saumattomalla yhteistyöllä – puhumattakaan yhden kontaktin helppoudesta ja vaivattomasta yhteydenpidosta.

Kaikki lähtee kartoituskäynnistä, jonka jälkeen laaditaan suunnitelma. Ammattilainen määrittelee sähkösuunnitelmaan kaikki yksityiskohdat valokatkaisijoista ja sähköpistokkeista taustarakenteisiin.

Takaamme turvalliset ja toimivat suunnitelmat sekä asennukset, jotka vastaavat kohteen käyttötarkoitusta sekä asiakkaan toiveita ja tarpeita.

Johtoajatukset

Luomme menestyksekkäitä ja kestäviä asiakassuhteita mm. seuraavin tavoin:

Pyydä tarjous valaistuksesta

Ota yhteyttä

uusi