Sähköautojen latausjärjestelmät

Tehokas sähköautonlataus huoletonta elämää varten

Sähköauton latausjärjestelmät vaivattomasti

Sähkö- ja hybridiautot ovat yleistyneet viime vuosien aikana. Yhä useampi ajaa kokonaan tai osittain sähköllä toimivaa autoa, jolloin tarve sähköauton lataukselle työpaikalla sekä kotona tai muun asioinnin aikana kasvaa jatkuvasti. Sähköauton latauspiste pikalatausmahdollisuuksineen onkin nykyisin osa modernia kiinteistöä.

Valovoima toteuttaa sähköautojen latauspisteet yrityksiin, taloyhtiöihin ja kotitalouksiin varmalla ammattitaidolla ja kokonaispalveluna kartoituksesta asennukseen ja ylläpitoon.

Sähköauton latausasemamme on valittu asiakkaidemme kokemusten ja toivomusten perusteella mahdollisimman vaivattomaksi. Aloitamme yhteisen matkan aina alkukartoituksella ja soveltuvan lataustavan valinnalla. Tarkastamme ja laadimme juuri teidän käyttöön sopivan latausaseman, maksimoiden näin latauksesta saatavan hyödyn. Latauksen suunnittelussa otamme halutessasi huomioon myös mahdollisesti tulevat latausasemien laajennustarpeet ja lakisääteiset vaatimukset.

Pyydä tarjous latausjärjestelmästä

Tästä syystä kiinteistöllä on hyvä olla latausasema

Oma sähköauton latausasema tekee latauksesta nopeampaa, turvallisempaa ja luotettavampaa.

Käyttöön kannattaa valita turvallinen ja helppokäyttöinen latauslaite. Latauslaitetta valitessa on syytä huomioida auton kyky vastaanottaa sähköä, kodin sähköliittymän koko sekä päivittäinen ajomatka. Kuormanhallinta on erittäin tärkeä asia, varsinkin kolmivaiheista latauslaitetta hankkiessa. Huomioithan myös, että Suomessa kotilatausaseman asennustyöt oikeuttavat kotitalousvähennykseen.

Vastuullisuutta ja muutosta virrasta:

Pyydä tarjous latausjärjestelmästä

Ota yhteyttä

uusi