Sähköautojen latausjärjestelmät

Tehokas sähköautonlataus huoletonta elämää varten

Sähköauton latausjärjestelmät vaivattomasti

Sähkö- ja hybridiautot ovat yleistyneet viime vuosien aikana. Yhä useampi ajaa kokonaan tai osittain sähköllä toimivaa autoa, jolloin tarve sähköauton lataukselle työpaikalla sekä kotona tai muun asioinnin aikana kasvaa jatkuvasti. Sähköauton latauspiste pikalatausmahdollisuuksineen onkin nykyisin osa modernia kiinteistöä.

Valovoima toteuttaa sähköautojen latauspisteet yrityksiin, taloyhtiöihin ja kotitalouksiin varmalla ammattitaidolla ja kokonaispalveluna kartoituksesta asennukseen ja ylläpitoon.

Sähköauton latausasemamme on valittu asiakkaidemme kokemusten ja toivomusten perusteella mahdollisimman vaivattomaksi. Aloitamme yhteisen matkan aina alkukartoituksella ja soveltuvan lataustavan valinnalla. Tarkastamme ja laadimme juuri teidän käyttöön sopivan latausaseman, maksimoiden näin latauksesta saatavan hyödyn. Latauksen suunnittelussa otamme halutessasi huomioon myös mahdollisesti tulevat latausasemien laajennustarpeet ja lakisääteiset vaatimukset.

Tästä syystä kiinteistöllä on hyvä olla latausasema

Oma sähköauton latausasema tekee latauksesta nopeampaa, turvallisempaa ja luotettavampaa.

Käyttöön kannattaa valita turvallinen ja helppokäyttöinen latauslaite. Latauslaitetta valitessa on syytä huomioida auton kyky vastaanottaa sähköä, kodin sähköliittymän koko sekä päivittäinen ajomatka. Kuormanhallinta on erittäin tärkeä asia, varsinkin kolmivaiheista latauslaitetta hankkiessa. Huomioithan myös, että Suomessa kotilatausaseman asennustyöt oikeuttavat kotitalousvähennykseen.

Vastuullisuutta ja muutosta virrasta:

  • Pienentää hiilijalanjälkeä
  • Kiinteistön arvon ja yrityksen brändiarvon säilyttämiseen tai jopa kasvattamiseen
  • Korkeampaan kiinteistön käyttäjätyytyväisyyteen
  • Vaivattomaan toteutukseen ja ylläpitoon
  • Lisäksi lakivelvoitteet ajavat sähköautoilun yleistymistä. Euroopan unionin rakennusten energiatehokkuusdirektiivi eli EPBD (Energy Perfomance of Buildings Directive) on säätänyt tarkat minimivaatimukset sähköautojen latauspisteiden määrille kiinteistöissä (EPBD 2018/844)

Ota yhteyttä

uusi