Sähköasennukset ja sähkösuunnittelu

Sähköpätevyys 2 luvilla hoidamme kaikki asiakkaan 1000V sähkötyöt

Sähköasennukset monipuolisesti kaikille

Olipa kyseessä sitten liiketilan, taloyhtiön, teollisuushallin tai omakotitalon sähköasennus, me tarjoamme teille palvelua tuntityönä tai avaimet käteen -periaatteella juuri haluamassasi laajuudessa. 

Teemme monenlaiset sähkötyöt yrityksille, taloyhtiöille ja kotitalouksille. Kokeneet sähköasentajamme hoitavat niin valaisimien ja kytkimien vaihdot kuin suuremmatkin sähköremontit. Meiltä saat kaikki sähköasennuksissa tarvittavat sähkötarvikkeet ja saat kauttamme myös energiamittareita, sähköauton latauspisteet tai vaikka aurinkopaneeli järjestelmän. Työt teemme sovitussa aikataulussa ja asiakkaan kannalta mahdollisimman vaivattomasti. Kauttamme järjestyvät myös rakennus-, it, ilmalämpö ja akustiikka työt tarpeen mukaan.

Pyydä tarjous sähköasennuksesta

Miksi Valovoima?

Valovoima on ensisijainen valinta kaikkiin sähköasennustarpeisiisi, sillä se tarjoaa vertaansa vailla olevaa asiantuntemusta, luotettavuutta ja erinomaista asiakastyytyväisyyttä. Valovoiman ammattitaitoiset ja sertifioidut sähköasentajat takaavat tarkkuuden jokaisessa projektissa.

Omaksumme huipputeknologian ja pysymme jatkuvasti kehittyvän sähköalan kehityksen kärjessä. Meidän kanssa voit odottaa sujuvaa viestintää, läpinäkyvää hinnoittelua ja oikea-aikaista valmistumista, mikä tekee Valovoimasta lopullisen valinnan sähköalan hankkeisiisi.

Toimivasta suunnitelmasta turvalliseen asennukseen

Turvallisen ja toimivan sähkötekniikan takana on huolellisesti tehty sähkösuunnittelu, joka on myös vaadittava rakennussuunnitelman osa.

Valovoima tarjoaa kilpailukykyiset pakettiratkaisut, jotka sisältävät tarvittaessa sähkösuunnitelman, sähköurakoinnin ja asennukset. Tilaamalla kaikki palvelut samasta paikasta varmistut siitä, että työ toteutetaan jouhevasti ja saumattomalla yhteistyöllä – puhumattakaan yhden kontaktin helppoudesta ja vaivattomasta yhteydenpidosta.

Kaikki lähtee kartoituskäynnistä, jonka jälkeen laaditaan suunnitelma. Ammattilainen määrittelee sähkösuunnitelmaan kaikki yksityiskohdat valaisimista ja sähköpistokkeista taustarakenteisiin.

Takaamme turvalliset ja toimivat suunnitelmat sekä asennukset, jotka vastaavat kohteen käyttötarkoitusta sekä asiakkaamme toiveita ja tarpeita. 

Teemme mm. seuraavia sähkötöitä

Pyydä tarjous sähköasennuksesta

Ota yhteyttä

uusi