Referenssit

Olemme edelläkävijöitä energiaratkaisujen luotettavana toimittajina ja asentajina.

Tyytyväinen asiakas on paras käyntikorttimme

Asiakkaamme ovat huomanneet toimitettujen aurinkovoima, LED-valaisin ja pörssisähköohjaus ratkaisujen hyödyt – sekä helpon huollettavuuden ja toimintakyvyn. Se onkin tänä päivänä yksi tärkeimmistä päämääristämme. Ratkaisut toimivat erityisen hyvin mm. teollisuus-, liiketila-, varasto-, logistiikka- ja myymälätiloissa sekä liikunta- ja parkkihalleissa. Alla joitakin esimerkkejä Valovoiman toteuttamista kohteista.

Aku Korhosentie 2

Vakuutusyhtiö Veritas uudisti porraskäytävän vanhat loppuun kuluneet valaisimet ja tilalle valittiin Airamin tyylikäs jonovalaisin vaihdettavilla valomoduuleilla. Uudistuksen myötä työturvallisuus ja viihtyvyys porraskäytävässä paranivat merkittävästi.

Linjatie 2

Logistiikkakeskus uudisti valaistuksensa ja tilalle asennettiin Sitecon DALI-valaisimet sisälle ja ulos. Valaistus oli yli 20 vuotta vanha ja määrät ylimitoitettuja nykyiseen tarpeeseen, mistä johtuen valaistuksen ylläpito tuli kalliiksi. LED-valaistukseen siirtyminen tuo jatkossa merkittäviä säästöjä ja auttaa pitämään sähkökulut kurissa.

Älykoti pörssiohjaus, Friisinniitty

Asiakkaan toiveena oli säästää ja hallita sähkönkulutusta. Etähallittavilla energiamittareilla ja älykkäällä ohjelmoinnilla saatiin omakotitalon sähköiset laitteet automaation haltuun ja ne toimivat nyt pörssisähkön edullisinta hintaa vahtien.

 

Leppävaaran paikoitustalo

Tavoitteena oli “säästää sähkön kulutuksessa ja lisätä valon määrää”. Vanhaan valaistukseen verrattuna uusi LED-valaistus on huomattavasti kirkkaampi ja valoisampi. Asiakkaat ovat olleet uudistukseen todella tyytyväisiä. Heidän mukaan ero vanhan ja uuden valaistuksen välillä on kuin yöllä ja päivällä.

Otsolan energiatehostettu koti, Kotka

Omakotitalon asukkaat tilasivat kolminaisuuden jolla hiilijalanjälkeä pudotettiin merkittävästi aikaisemmasta. 9,8kW aurinkopaneelijärjestelmä, sähköauton latauspiste sekä pörssiohjauksen taakse asennettu lämminvesivaraaja
pudotti radikaalisti lämpimän käyttöveden kustannusta, autolla liikkumisen energiakulutusta sekä sähköyhtiöltä ostetun sähkön määrää.

-----

Espoossa sijaitsevalle hevostilalle toteutettiin isompi 30.6kW aurinkopaneelijärjestelmä jolla saatiin korkeaksi nousseet
kuukausittaiset sähkökulut taltutettua. Kattava uudistus toi mukanaan merkittävät energiasäästöt vuoksiksi eteenpäin sekä helpon huollettavuuden.pudotti radikaalisti lämpimän käyttöveden kustannusta, autolla liikkumisen energiakulutusta sekä sähköyhtiöltä ostetun sähkön määrää.

Ota yhteyttä

uusi