Ilmalämpöpumput

Laadukkaat ilmalämpöpumput asennettuna

Ilmalämpöpumppu on erinomainen lämmönlähde kodin olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Sen avulla säästät lämmityskuluissa jopa yli 50 prosenttia. Ilmalämpöpumpulla myös viilennät edullisesti ja lisäät asumismukavuutta. Ilmalämpöpumppu on järkevä investointi niin omakotitaloon, kerrostalo- tai rivitaloasuntoon, kesämökille kuin autotalliin.

Valovoima myy ja asentaa ilmalämpöpumput lämmitys- ja viilennyskäyttöön

Ilmalämpöpumput säästävät huomattavia summia lämmityskustannuksissa. Säästöjen lisäksi viilennät asuntosi edullisesti kesän helteillä. Ilmalämpöpumput soveltuvat kaikkiin asuntoihin omakotitaloista kerrostaloasuntoihin.

Ilmalämpöpumpun avulla pystyt säästämään merkittäviä kustannuksia lämmityskuluissa. Ideaalikohde on suorasähköllä lämmitettävä asunto. Oikein mitoitettuna laite on tehokas lämmittäjä ja samalla saat myös viilennyksen kesähelteillä. Viilennys on erittäin edullista: 100 m² kerrostalohuoneiston viilennyskustannukset ovat noin 40 € viilennyskaudella.

Oikein mitoitettu ilmalämpöpumppu säästää jopa 60% lämmityskustannuksista. Meiltä löydät tunnetut ja luotettavat laitteet – ja asennukset suoritamme omalla ammattitaitoisella henkilökunnallamme.

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta

Ilmalämpöpumpulla edullista lämmitystä ja viilennystä

Meille usein esitetään kysymys: käyttäähän ilmalämpöpumppukin sähköä, joten miten se muka voi tehdä säästöjä? Vastaus on hyötysuhteessa. Jos sähköpatteri ottaa yhden yksikön energiaa ja luovuttaa sillä yhden yksikön lämpöä, ilmalämpöpumppu luovuttaa jopa yli viisi yksikköä lämpöä yhtä energiayksikköä kohden. Ilmalämpöpumppu siis antaa aina enemmän kuin ottaa. Tästä syystä se on myös ympäristöystävällinen lämmitysmuoto.

Paukkupakkasilla kodin jäähdyttäminen tuskin käy mielessä, mutta kesähelteillä ei juuri muita ajatuksia päähän mahdukaan. Ilmalämpöpumppu toimii jäähdyttämiseenkin loistavasti ja takaa paremman asumismukavuuden ympäri vuoden. Useissa kerrostaloasunnoissa lämpötilat nousevat kesäisin jopa yli 30 asteeseen. Tällainen lämpötila alkaa aiheuttaa jo terveyshaittoja. Ilmalämpöpumppu tuo helpon ratkaisun helteeseen. Myös toimistotilojen jäähdytys onnistuu mainiosti!

Hyviä syitä hankkia ilmalämpöpumppu:

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta

Ota yhteyttä

uusi