Energia- ja älyautomaatio ratkaisut

Ota kiinteistön energiankulutus ja automatiikka omaan haltuun!

Monipuoliset seuranta ja äly -ratkaisut

Valovoiman asiantuntijat kartoittavat asiakkaan kanssa oikean ratkaisun valinnassa. Valikoimasta löytyy pörssisähkön hinnan mukaan säätyviä ohjaimia tai lattialämmityksen termostaatteja sekä etävalvonta ratkaisuja mm. sähkönkulutuksen-, ja lämpötilan seurantaan. Tuotteet ovat tarkoitettu yrityksen ja taloyhtiön kiinteistöihin sekä koti-, ja liiketiloihin.

Energia- ja älyjärjestelmät tarjoavat monipuolisia etävalvonta ja etäohjaus ominaisuuksia. Laitteita voidaan lisätä kiinteistöön vaiheittain ja yhteys muodostetaan tyypillisesti WiFi tai CAT -verkon kautta, kuten etäluettava energia ja lämpömittari. Liitettävät älylaitteet mahdollistavat pienen automaatiojärjestelmän rakentamisen nopeasti ja helposti. Laajempia älyjärjestelmiä rakennetaan tyypillisesti Zigbee tekniikan laitteilla, jossa anturit ja kytkimet välittävät viestejä Zigbee yhteensopivan ohjaimen (hub) kautta.

Perusjärjestelmää voidaan räätälöidä joustavasti erilaisiin asiakastarpeisiin. Asiakkaamme käyttävät lämpömittari järjestelmää mm. ammattikeittiön ja apteekin kylmävarastojen lämpötilan omavalvontaan ja viranomaisraportointiin. Sähkönkulutuksen reaaliaikaista seurantaa hyödynnetään mm. kaupan, valmistavan teollisuuden ja tietotekniikan palveluita tuottavien yritysten toimesta.

Huom, asennuksen saa suorittaa sähkökeskukseen vain valtuutettu sähköasentaja.

Pyydä tarjous energiaratkaisusta

Älylaitteiden avulla voit valvoa ja hallita muun muassa seuraavia asioita

Pyydä tarjous energiaratkaisusta

Ota yhteyttä

uusi