Aurinkosähkö

Aurinkokunnan suurin energiantuottaja ei muistuttele sähkölaskuilla

Aurinkopaneeleilla sähkön ostajasta sähkön tuottajaksi

Valovoima toimittaa kaikenkokoiset aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen -palveluna yrityksille, asunto-osake yhtiöille, omakotitaloon ja mökeille.

Meiltä aurinkopaneelit asennettuna koko Uudenmaan, Päijät-hämeen, Kanta-hämeen ja Kymeenlaakson alueella. Autamme ammattilaisina sinua lupa-asioissa, turvallisuuteen liittyvissä valinnoissa ja arvioinnissa. Suunnittelemme ja mitoitamme järjestelmän sekä toimitamme ja asennamme laitteiston.

Autamme sinut alkuun järjestelmän käytössä ja annamme tarvittaessa vinkkejä aurinkosähkön optimaaliseen hyödyntämiseen.

Asennamme soveltuvat järjestelmät erilaisiin kohteisiin, kuten omakotitaloihin, yrityskiinteistöihin, maatilarakennuksiin ja vapaa-ajanasuntoihin. Käytämme tukkureiden markkinoille toimittamia laadukkaita laitteistoja.

Pyydä tarjous aurinkopaneeleista

Mittavaa säästöä aurinkosähköllä

Oikein mitoitettu aurinkosähköjärjestelmä voi pienentää sähkölaskua huomattavasti. Ero luonnollisesti korostuu erityisesti silloin, kun sähkön hinta on korkealla ja kun auringonsäteitä päästään keräämään paneeleilla runsaasti.

Aurinkojärjestelmä maksaa itsensä takaisin “normaalitilanteessa” keskimäärin 10-15 prosentin vuosivauhtia. Laitteiston valmistusvaiheessa aiheutuu päästöjä, mutta itse aurinkoenergia on täysin ilmaista, uusiutuvaa ja päästötöntä.

Muun muassa IEA:n raportti vuodelta 2020 sen kertoo: aurinkoenergiasta on tullut taloudellisesti yhä kannattavampaa ja edullisempaa.

Myös “kylmässä” Pohjolassa piilee valtavat mahdollisuudet aurinkosähkön hyödyntämiseen: Etelä-Suomen aurinkoenergian tuotantopotentiaali on verrattavissa vuositasolla Pohjois-Saksaan, vaikka meillä vuodenaikojen väliset erot ovatkin suuremmat.

Puhdasta aurinkoenergiaa kiinteistösi käyttöön

Aurinkosähköjärjestelmä on oiva vaihtoehto energiansaannin tueksi:

Pyydä tarjous omasta aurinkovoimalasta

Ota yhteyttä

uusi