1. Arvonnan järjestäjä:Valovoima Electric Oy, PL 10, 01351 Vantaa

2. Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet henkilö. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Arvontaan eivät voi osallistua Valovoima Electric Oy:n organisaatiossa työskentelevät henkilöt.
3. Arvonta päättyy 31.8.2023 – arvotaan 10.10.2023 mennessä.
4. Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi ottaa yhteyttä arvontaan osallistuneeseen puhelimitse markkinointitarkoituksissa.
5. Palkintona 100 € S-Ryhmä lahjakortti.
6. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä arvonnassa olevasta palkinnosta.
7. Palkintoa ei vaihdeta käteiseen rahaan.
8. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan nimi ilman erillistä suostumusta ja korvausta. Arvonnan voittaja voidaan myös julkaista Valovoima Electric Oy:n medioissa, nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Valovoima Electric Oy:llä on oikeus käyttää arvonnan voittajan tietoja omiin markkinointitarkoituksiin. Arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään Valovoima Electric Oy:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Arvonta ei ole kenenkään Valovoima Electric Oy:n ulkopuolisen tahon sponsoroima tai muuten tukema sponsoroima. Facebook ei ole arvonnassa mukana.

9. Nämä viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja samalla hyväksyvät nämä arvonnan säännöt. Osallistuminen ei edellytä ostamista ja järjestäjällä on oikeus sääntömuutoksiin.

Ota yhteyttä

uusi